Les gramínies ornamentals en la seva majoria són plantes herbàcies, es poden plantar en qualsevol època i una de les seves grans avantatges és que no necessiten gaires cures. De fet, aguanten molt bé les altes temperatures de l’estiu i no necessiten molta aigua. Per tant, requereixen un manteniment més bàsic, i són més sostenibles en el temps, gràcies a la seva llarga duració i resistència.

En jardineria i paisatgisme són tendència, ja que proporcionen un resultat molt natural, funcionen molt bé per crear masses amb moviment i diferents textures. A més a més, gràcies a la seva textura natural i a l’àmplia gamma de colors de la família de les gramínies (roses, platejades, grogues, blaves, blanques, etc.) ens ajuden a decorar el nostre jardí amb usos molt polivalents, sent un complement perfecte per combinar amb altres espècies, i inclús amb elles mateixes: Ornaments amb testos per patis i terrasses, per delimitar un contorn, combinades amb altres objectes durs, o pedres ornamentals, o per suavitzar parets o murs, etc.

El Garden Conillas disposem en aquests moments d’una col·lecció de Gramínies, no te les perdis! Consulta el nostre horari del mes d’agost, i vine a veure’ns!

Les tenim de molts colors: roses, platejades, grogues, blaves, blanques, etc.

Pin It on Pinterest

Share This